| angipissi a întrebat:

Cum sa slabesc repede va rog! Nu am probleme de sanatete, dar nu ma pot abtine de la mancare. Spuneti-mi va rog cum sa fac ca sa slabesc! Nu conteaza ce fel de exercitii sa fac ca va imaginati sunt in clasa a 5 a si nu pot sa fac podul nici macar de joc.Va rog sa ma ajutati!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Elimina pe cat posibil din alimentatie produsele fast-food, mezelurile si alte preparate, dulciurile, chips-urile, sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci, alune sau fistic.In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte si dupa masa, in special, aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). O alimentatie echilibrata, combinata cu 20 de minute de alergare pe zi, cu viteza medie, te va ajuta sa slabesti treptat, frumos si sanatos.Succes.

6 răspunsuri:
| Kheeda a răspuns:

Http://perfectslim.ro/? gclid=CN3eyeriz6YCFcoe3wodNF4dJg

http://www.infoslabire.ro/slabire/173/slabeste-repede-dar-sanatos.html

Sper ca o sa te ajute link'urile astea :) bafta si La Multi Ani!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceai verde.

| MickyloveAndySixx a răspuns:

Buna! am si eu aceias problema! blushing
prea multe prostii ingrasa! uite ce am inceput eu sa fac:

1.Mananc mai multe gructe, legume si evit grasimile si dulciurile! (cat imi putin... doar cat gust! blushing)
2.Aerobic in fiecare zi de obicei diminieata!
3.Siara alerg pana in parc si inapoi pana obosesc prea tare sa continuii!
4. Fara mancare dupa ora 6! (maxim biscuiti simplii cu ceiut)
INTR-O LUNA SE VAD MARI DIFERENTE! :*

Bafta! Sa ma anunti cum ti-a mers! >big grin

| DV7 a răspuns:

1)Mult sport
2)Cidru(un fel de otet din mere)
3)Medicamente!
PLS, DAI Funda?

| Anonim22341 a răspuns:

Uite, eu iti spun din propria experienta, in 3 luni am dat jos 18, 6kg tinand dieta :
Dimineata(ora 7:00-9:00):-lapte cu cereale de ovaz.
Dupamiaza(ora 13:00):-un iaurt cu 0, 1 grasime si un mar.
Seara(ora 19:00):-Un gratar de vita, pui sau curcan(gratarul sa fie cat mana ta de mare).
! Regula importanta este sa nu mananci de la ora 20:00 nimic nimic! Doar bei multa apa.
! Mai ajuta la digestie dimineata pe stomacul gol sa bei un pahar maree de apa in care storci cat de multa lamaie poti).
! Am mai facut miscare multa (dupa ce veneam de la scoala imi faceam temele si apoi ieseam afara si ma jucam diferita jocuri care necesitau efort) de exemplu:Fotbal, ratele si vanatorii, prinsa, ascunca, 10 patratele, omu' negru, gardiana(secretul la gardiana este ca tot timpul sa ii urmaresti pe cei care prind de la distanta de 10-15 metribig grinbig grin).
Respecta sfaturile mele si in circa 2-3 luni(Dar eu zic ca in jur de 2 luni).

| Claudia_9222 a răspuns:

Asa-i si la mine nu pot sa ma opresc din mancat