| SüßesHäschen a întrebat:

cum sa va zic...da, mie nu mi-a venit ciclul de cand a inceput scoala si cam din mijlocul lui Octombrie tot gasesc pe lenjerie niste pete galbene urat mirositoare si imi schimb lenjeria de 2 ori pe zi din cauza astei probleme..mentionez ca am doar 14 ani.I-am zis mamei iar ea m-a intrebat daca nu am facut vreo prostie laughing si normal ca nu am facut, ea zice poate ca m-am racit.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Este vorba de o infectie vaginala. O poti face de la orice, de la protejslipuri, absorbante, sapunuri agresive, spalaturi vaginale etc.
Mergi la ginecolog pentru un tratament.

| Holy2010 a răspuns:

Daca secretia normala are modificata consistenta si mirosul e clar vorba de o infectie. Trebuie sa mergi la un ginecolog pentru diagnostic si tratament de specialitate.

| Lav1niia a răspuns:

Nu e în nici un caz doar o răceală dacă zici că sunt pete urât mirositoare. Eu cred că e ceva ciupercă. Du-te cu mama ta la ginecolog, nu îți fie rușine. Pentru că o să regreți dacă mai aștepți. Și eu am fost acum o lună pentru prima dată la ginecolog și și mie mi-a fost puțin jenă dar a fost foarte ok. Nu mai aștepta pentru că se înrăutățește cu cât mergi mai târziu și ai așteptat deja destul de mult!