| SMaricel a întrebat:

TPU!
Cum se face sa te ingrasi? sau macar ce trebuie sa mananc si sa mai pui cateva kilograme pe mine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| lya18 a răspuns:

Ca sa ai mai mre pofta de mancare in primul rand mananci multe alimente, fructe, legume bogate in Vitamina C care iti maresc pofta de mancare, incearca sa mananci cat mai multe paste, paine cereale, carne bogata in grasimi si neaprat complex de vitamina b, care sunt foarte bune. succes big grin

2 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sportul te poate ajuta să fii sănătos, dacă abuzezi de mâncare mai târziu vei regreta.
Pa, pa.

| mihaela_7474 a răspuns:

Buna.
Pai ca sa te ingrasi trebuie sa mananci mult seara, fix inainte de culcare. Eu asa am procedat, si a mers. Bine, apoi am dat tot jos ca nu m-am putut tine de program, intodeauna intervenea ceva.
Dar mna, acum stiu macar ca functioneaza.
Si in legatura cu mesajul pe care mi la'i dat, eu nu pot sa iti trimit pe privat pentru ca ii ceva legat de e-mail si nu stiu ce.
Daca vrei sa mai tinem legatura lasa'mi id'ul tau.
Sper ca te'am ajutat:*:*
Pa, pa.