Sunt mai multe afectiuni ce prezinta aceste simptome.
Te referi cumva la dementa? Si aceasta poate fi de mai multe tipuri.
Aceste simptome precizare de tine pot fi în cadrul tulburării de anxietate, a depresiei cronice sau a amneziei. Astea pot datora și sevrajului sau sindromului de discontinuitate când intrerupi un tratament îndelungat brusc.
Poate fi și de la privatizarea de somn, sau de la stres major.
Depresia majora afectezeaza functia cognitiva, ceea ce duce la pierderi de memorie, confuzie sau dureri de cap, dar nu este exclusa nici AMNEZIA.
Eu sunt sanatos da de aceea spun intreb
Da, și cei nebuni au o impresie buna despre ei și neg ca sunt nebuni la fel ca prostii.
Nu ma interesează dacă ești, sau nu ești, nu mi-am făcut cont sa judec, doar ți-am enumerat cauzele.
Dacă se întâmplă foarte des, este amnezie, dementa, tulburare anxioasa netratata sau depresie cronica netratata, dar eu cred ca e dementa sau amnezie sau un sindrom.
O cauza ar putea fi scăderea zaharului din sânge, encefalita acută, criză focală, toxicitate la benzodiazepine( asta dacă a făcut supradozaj cu un medicament care conține benzodoazepina), consum excesiv de alcool. Dacă ai fi dat mai multe detalii, poate te-as fi putut ajuta mai mult și cu un răspuns sigur