| turquoise15 a întrebat:

Buna TPU big hug deci am pierce de 2 sapt si l-am tot scos in a 2 sapt, faza e ca am incp scoala si nu prea am voie cu el, l-am scos intr-o zi timp de 6 ore si cand am ajuns acasa nu l-am mai putut baga, s-a infundat gaura aia de sub limba, a trebui sa apas putin pana s-a rupt pielita aia, faza e ca azi l-am scos pentru 3 ore si i-ar mi s-a infundat gaura am vrut sa apas dar m-a luat o durere foarte mare nu inteleg de ce + ca mi-a amortit varful limbi, acum tot l-am bagat dar nu inteleg dc m-a durut asa tare, am atinc cmv un nerv? straight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Fiind in gura, unde este mediul umed in permananta, posibilitatea de a te infecta este mare si trebuie sa ai grija si in opinia mea trebuie sa renunti la aceasta podoaba, care oricum n-o vede nimeni si-ti provoaca doar suferinta.
Desigur ca, in gura sunt si nervi, sub limba si atunci cand ai apasat si te-a durut este posibil ca, nici nu ai trecut prin gaura facuta initial si ai produs o noua trauma limbii, care de aceea a si amortit pe considerentul ca, ai lezat un nerv.
Un gand bun si multa sanatate.

0 răspunsuri: