| Bumti12 a întrebat:

Daca am avut chisturi ovariene acum ceva timp (cam un an) ele pot sa apara din nou?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Da, de aia trebuie control regulat la medic sau dacă intri pe anticoncepționale, alea nu lasă chisturile să se prindă de ovare

Răspuns utilizator avertizat
| Florin_Chiba_1988 a răspuns:

Nu poţi fi sigură niciodată, însă pentru siguranţa ta ţi-aş recomanda nişte investigaţii la o clinică de specialitate.
Trebuie avut grijă de sănătate, iar alimentaţia, stresul şi rutina zilnică influenţează.

| Bumti12 explică (pentru Florin_Chiba_1988):

In perioada asta sunt foarte stresata si mananc cand apuc, si tin sa mentionez ca imi intarzie si menstruatia si am si dureri in timpul actului sexual!

| Florin_Chiba_1988 a răspuns (pentru Bumti12):

Atunci îţi recomand o vizită la medic!

| Littledoctor26 a răspuns:

Buna! Din pacate, da! Pot aparea oricand, majoritatea femeilor pot avea chisturi ovariene. Ele pot aparea si disparea la menstruatie fara ca tu sa stii ca le-ai avut. Daca ai ovare polichistice, microchisturile sunt prezente tot timpul. Din cate stiu, administrarea de pilule contraceptive stopeaza aparitia chisturilor, deoarece ovarul este pus in repaus. Multa sanatate! happy

Întrebări similare