anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca am operatie la fiere[mi-a scos fierea ca aveam piatra la ea]si ma mai duce la analize...imi vede plamanii? ca eu fumez de 1 an si nu vreau sa afle mamaa [-x si nu pot sa ma las I don't want to see _sad...Multumesc pentru raspunsuri! :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| fixeep a răspuns:

Radiografie pulmonara nu are de ce sa iti faca acum, teoretic se face inainte de operatie.
Chiar daca iti va face nu se va vedea daca fumezi doar de un an, deci poti sta linistita.
Nu lua raspunsul meu ca pe o incurajare sa fumezi in continuare, mai ales la varsta ta.

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Cu timpul, hainele o sa ajunga sa-ti miroase toate a fum, mainile o sa ti se ingalbeneasca, dintii o sa ti se pateze, respiratia o sa-ti puta, oricine o sa-si dea seama ca fumezi, nu o sa-i trebuiasca radiografie sa vada asta.

| FetitaUnuiBaietel a răspuns:

Doamne...fato lasa fumatul

Răspuns utilizator avertizat
| dende95 a răspuns:

Da! Si nu exista ca nu poti sa te lasi.Eu am fumat de 4ani si nu mai fumez de 10luni.am oprit brusc.Am zis :Bag p... in ele tigari ca eu nu mai fumez.

| ıllıllı KaTyıllıllı a răspuns:

Habar nu amlaughing