| AngelWhatt a întrebat:

Buna TPU
Daca mananc dimineata o felie de paine cu dulceata la pranz un fruct si in reste beau apa cat pot slabi in 2 saptamani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BlackBi a răspuns:

De ce nu mananci dimineata o salata ceva, la paranz un fruct sau chiar 2. macar cat sa mananci sa nu te infometezi.
Lasa painea si dulceata, painea ingrasa.
Mai bine o salata verde dimineata, si la pranz un fruct sau un iaurt ..chiar combinate.
poti slabi cam 2 kg sau mai putin.

Dar ai putea face si putin sport pe langa dieta, daca fugi macar 2 km pe zi, sau sa urci si sa cobori niste scari cam de 20 de ori slabesti mai repede ^^
Bafta!

8 răspunsuri:
| Seby90 a răspuns:

Pana te mananca viermi si l e faci cinste celorlalti cu o coliva.

| AngelWhatt explică (pentru Seby90):

Pfff...mi-am irosit 2 secunde din viata citindu-ti raspunsul

| anneAlb a răspuns (pentru AngelWhatt):

Vrei sa incerci solutia mea?

| Macryna a răspuns:

Cam 3 kg cred

| mOBSCENE a răspuns:

1. dulceata=zahar
2. paine+dulceata, asta vrei tu sa mananci ca sa slabesti?
3. o sa scoti apa din tine
4. nu o sa rezisti mai mult de sa zicem 2-3 zile, 2 saptamani in niciun caz.
5. o sa pui si vreun kg in plus, avand in vedere ca o sa ai o foame de o sa mananci tot ce-ti vine la mana.
Si ca sa-ti raspund la intrebare, nu slabesti deloc.

| BlackOpal a răspuns:

Depinde foarte mult de metabolismul tău. Cred ca poti slabi in jur de 5 kg, cu putin noroc...

| PaunEver a răspuns:

Ceea ce ai mentionat tu ca o sa mananci zilnic, timp de 2 saptamani, inseamna infometare. De unde rezulta ca nu este bine. Prin infometare, nu stiu exact daca slabesti, sau daca slabesti, nu uniform.De la infometare pot aparea multe ''boli'' si discomforturi, deci raspunsul meu este NU. Eu zic sa optezi pentru o slabire sanatoasa. Adica, nu mananci cu ulei, chimicale, sosuri si eviti dulciurile, dar desigur, poti manca pentru energie( nu 10 kile)+ sport(volei sau inot sau baschet, s.a.m.d). Infometarea poate duce la ameteala, iar corpul tau se obisnuieste fara mancare si apare si voma. Daca vomiti intruna poti face anorexie. Daca ajungi la anorexie, te vei ruga sa nu fii facut greseala asta. NU ai mentionat ce varsta ai, inaltimea si greutatea. Cand vei preciza, atunci iti pot da detalii despre slabit, sport si multe altele. Iti astept informatiile. Pana atunci, bafta!
Funda? Pa, pa

| anneAlb a răspuns:

Nu stiu, dar daca vrei sa slabesti icearca cucafeaua verde, ai grija la cum o folosesti.Respecta instructiunile care ti se vor da. Daca nu ma crezi cauta pe internet