Buna! Dupa cate spui tu, ciclul menstrual ti-a venit normal, fara sa isi schimbe cantitatea sau culoare. Exista si cazuri cand menstruatia vine peste sarcina. De fapt aceasta scurgere nu este menstruatia propriu zisa, este o scurgere care difera la culoare si cantitate ceea ce nu este in cazul tau. Parerea mea, este ca nu esti insarcinata, dar ca sa fi sigura fa-ti doua teste de sarcina diferite, unul de tip banda si celalalt de tip stilou din prima urina de dimineata. Pa-pa
Nu esti insarcinata, din moment ce nu au intervenit si alte simptome cum ar fi greata, voma, etc.
Ca simptome...fac treaba mica des, si sa ma dor ovarele. Dar mi s-a mai intamplat si inainte...probabil am racit la ovare, dorm noaptea cu geamurile deschise, stau in curent, stau pe gresie desculta. O sa imi fac un test de sarcina pentru siguranta.
Nu, nu ai cum sa fii insarcinata daca ti-a venit. Acum pentru siguranta ta fa un test de sarcina. Bafta!
Trebuie sa precizez ca nu eram in perioada fertila cand s-a intamplat. Actul s-a intamplat la 3 zile dupa menstruatie.Pe 26 iulie mi se terminase ciclul, pe 29 iulie am facut. Iar pe 15 august mi-a venit.
Buna, poate veni menstruatia daca esti insarcinata, dar daca iti intarzie sau vine mai repede nu iti fa griji pentru ca este normal sa se deregleze pana la o anumita varsta, daca ti-a venit ca de obicei inseamna ca nu esti insarcinata, dar ca sa fi mai sigura fa un test.