| cLeILa a întrebat:

daca nu transpir atat de mult ca ceilalti e ceva in neregula? adica si eu fac efort foarte mult dar prietenele mele transpira foarte mult si eu nu as zice ca chiar deloc, adica substantele toxice din organism se elimina prin transpiratie deci daca eu nu transpir deloc poate fi ceva in neregula? ast rasp vostru, dau fundita pentru cel mai bun. pup

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| porumbitza a răspuns:

Poate ca prietenele tale sunt mai grasute iar tu esti mai slabuta.persoanele grasute transpira mai mult pentru ca obosesc repede. sper ca ti-am fost de folos

7 răspunsuri:
| TaviSMURD a răspuns:

Categoric nu este nici o problema. Fiecare organism are proriul sau sistem de eliminare a substantelor nefolositoare (toxine) Unii transpire altii nu. N-are legaura cu asimilarea sau disimilarea de lichide daca nu esti hidratata te deshidratezi dar nu are legatura de baza cu transpiratia.

| PetreConstanta a răspuns:

Nu este nimic in neregula Prietenele tale transpira mai mult pentru ca stau pe langa tine Lasa ca este bie asa

| Classy a răspuns:

Poftim: http://www.idieta.ro/forums/11410-de-ce-nu-transpir.html citeste aici sfaturile date :D succes

| cLeILa explică:

Ioana,cu placere

| porumbitza a răspuns:

Iti multumesc pentru funda!

| george_3250 a răspuns:

Tu nu transpiri deoarece esti mai slaba iar prietenele tale sunt mai grasute si transpira mai repede.cred ca-ti-am fost de folos funditabig grinbig grinbig grinbig grin

| AndreeaUlea96 a răspuns:

Probabil ai cantitatea de lichide scazuta in corp.Incearca sa bei mai mult de 2 litri de apa pe zi.