| Ivonaa a întrebat:

Bună TPU, dacă te operezi din cauza apendicitei nu mai poţi dansa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Nu mai poti dansa pana se vindeca operatia. Apoi incet incet poti sa incepi activitatea.

| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Nu, nu e adevarat.
Bine dupa ce iti faci operatia iti va fi greu si sa te dai jos din pat dar in cateva luni dupa ce se va vindeca operatia o sa poti sa dansezi.
P.S: Daca vrei o vindecare mai rapida poti opta pentu operatie de apendicita facuta cu laserul, e mai neinvaziva si timpul de recuperare mai scurt.

| strengaritzza a răspuns:

N-are nici o legatura operatia de apendicita cu dansul. Eu am fost operata de urgenta cu peritonita, adica ca sa explic, apendicul a facut puroi. Apedincita s-a transformat in peritonita. Operatie mai mare, riscanta. Recuperarea a durut mai mut fiindca am avut tuburi de dren pentru eleminarea puroiului. Daca tu ai apendicita, recuperarea nu va dura asa mult. Dupa un timp poti sa faci ce vrei, dupa ce iti trece rana si se vindeca operatia. Poti sa dansezi, sa alergi sa faci ce vrei.

Întrebări similare