Vei slabi mult dar vei avea probleme de sanatate cum ar fi ameteli si alte lucruri periculoase, deci nu-ti recomand deloc aceasta metoda de slabire deoarece sunt riscuri extrem de mari
Bună.
La ce regim vrei să ții, cu "succes" nu ai să poți face 2 ori de sport pe zi!
Învață să mănânci.
calorii.oneden.com, în funcție de ea îți faci consumul de calorii zilnic! Trebuie să ai o alimentație sănătoasă care să asigure nevoile organismului cu cât mai puține calorii.
Mișcare zilnică, 30-60 de minute.
Pa, pa.
Daca tii acest regim drastic timp de o luna, probabil ca vei slabi 5-6 kg, dupa care vei reveni la alimentatia normala( nu ai cum sa rezisti fara sa mananci) si vei pune la loc 10 kg. Nu asa se face cura de slabire.
Scuza-ma, dar esti dernajata la mansarda?
Am folosit aceasta exprimare pentru ati atrage atentia, ca ceea ce esti pe cale sa faci este total nesanatos si debilitant.
Nu te poti hrani doar cu fructe si legume. Intra pe http://www.mypyramid.gov/ si la unelte interactive vei gasi un plan de alimentatie adaptat la nevoile corpului tau. O dieta cu multe fructe si legume este foarte buna pentru organism, dar sa nu elimini total celelalte alimente, ai nevoie si de cereale (cereale integrale, paine neagra, paste din faina integrala), si de grasimi polinesaturate (omega-fat 3, grasimi ce le gasesti in peste oceanic, seminte, nuci), si de proteine de origine animala (lapte, oua). Proteine gasesti si in alimente de origine vegetala, dar omul are nevoie de un numar de acizi esentiali si nu-i gaseste pe toti in alimentele de origine vegetala. Exceptie aici este spirulina, alga minune pe care o consuma si sportivii de performanta, si cosmonautii. Este bine ca pe langa o dieta completa sa iei si spirulina, mai ales daca vrei sa faci si sport.
Si apropo de sport, incepe gradual, nu face efort dintr-o data ca nu face bine. poti face rupturi musculare, intinderi de ligament samd. asa ca nu exagera.
Da timp de o lună dacă ţii această cură cred că vei slăbi vreo 2-3 kg.
dar poţi sa nu mănânci dupa ora 18:00, si obligatoriu trebuie sa ai 3 mese principale pe zi, să bei multe lichide (apa şi ceai), şi cel mai IMPORTANT! să nu mănânci de la fast-food şi să nu bei sucuri!
Asta e o intrebare stupida... nu exista un nr de kg pe care le vei slabi, asta e in functie de organism.
Da ai putea dar sa mananci si soia sau linte pentru ca au proteine si fara proteine nu poti slabi.
Habar n-am, nu ma pricep, dar mama imi zice sa mananc fructe inainte de masa.
perusita întreabă:
dobrin1019 întreabă: