Am patit si eu asta.Adica, catelul varului meu. L-a zgariat o pisica.Se gaseste o solutie, niste picaturi pentru ochi. Dar nu-i va trece.Acum dupa 2 ani tot mai are pata aia care e si mai mare.Si cred ca nu vede cu ochiul ala Deci nu ii va trece. Dar mai bine sa te duci cu el la veterinar sa iti da niste picaturi.
Cat timp are catelul! Ca pana la vreo 4 luni toti puii de animale au ochii mai mult sau mai putin albastri. Si unde are pata : pe cornee sau pe iris? Daca este inca pui o sa ii treaca. Oricum, cainii si pisicile se bazeaza foarte putin pe vedere : simtul lor de baza este mirosul. Si cainii si pisicile au deficiente de vedere, nu vad de aproape (sunt miopi), asa incat daca cutzu mic nu vede, sau nu va vedea cu un ochi, pentru el nu va fi un handicap. Sanatate lui cutzu mic!
Din pacate s-ar putea sa fie adevarat faptul ca el este orb de un ochi, sunt sanse mari.Eu am patit asa ceva cu un iepuras, tot avea o pata alba in ochi, si nu putea vedea de un ochi. Dar ca sa fii mai sigura dul la veterinar, sal examineze. Funda?