| Soranikk a întrebat:

Buna TPU... Dati-mi si mie tratamente naturiste pentru vindecarea zgarieturilor, dar care sa fie rapide. In maxim o saptamana sa dispara.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Chérrrie a răspuns:

Bună.
-Dacă ai în casă o Aloe Vera, taie dintr-o frunză și tamponează cu sucul ei rana.
-Aplicarea mierii de albine asupra zonei afectate are capacitatea de a grabi procesul de vindecare precum si de a preveni infectiile, deci alpică mierea peste zgarieturi.
-Crema de galbenele. O cumperi de la plafar si o aplici zilnic.
Bafta.

5 răspunsuri:
| Rockăr a răspuns:

Incerca CICLAPAST, de la La roche posay, e 40 de lei, nu este deloc scum si este foarte bun, repara in 2-3 zile epiderma, e bun pentru urme lasate de cosuri, zgarieturi, rani. Funda?

| anonima3389 a răspuns:

Crema de galbenele sau aloe vera.eu cu crema de galbene mi-am vindecat zgarieturi urate si nu ramane semn.

| KellyGreen a răspuns:

Ulei de nuca de cocos sau aloe vera

Răspuns utilizator avertizat
| Soranikk explică:

Multumesc mult...am o zgarietura foarte urata si foarte mare si acum este si cald si nu imi place cum se vede....merci mult pooooooooooooop