| lalalapsfedr a întrebat:

BUNĂ TPU. DAU FUNDĂ!

Am nişte coşuri,da coşuri, cum au toti adolescentii, nu FOARTE vizibile, dar am unul rosu(care l-am strâns) pe bărbie, e urât x.x si mai am unul roşu, cred că e sub piele. si acela se vede de la o posta si totusi e cam MARE. Am fost astazi la dermatolog si mi-a dat reviken crema si nizoral. SUnt bune? adică au miros ciudat. mi-a spus ca reviken seara si nizoral dimineata. DA rezultate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| lulugabi a răspuns:

Cat de cat mie mi-au mai trecut big grin

| lalalapsfedr explică:

Si crema de galbenele vindecă mai repede un coş stâns?

| lalalapsfedr explică:

Mai vreau raspunsuri mai CONVINGATOARE pentru funda

| Diablo13 a răspuns:

Da si eu am avut la fel ca tine is mi-a dat tot aceleasi chestii big grin xD BFT O SA ITI TREACA IN PUTIN TIMP

| PumaBlonda a răspuns:

Mie dermatologul mi-a recomandat Gerovital si Vigantol. Gerovital gel costa 10lei iar Vigantol oil costa 6, 5lei. Acestea sunt niste "medicamente" care intr-o sapt. te-au scapat de cosuri. FUNDITA?

| PumaBlonda a răspuns:

IMI DAI FUNDITA AM RASPUNS ODATA

| vikster a răspuns:

Eu pot satirecomand altceva.Se numeste StopProblem! este un lotion.Pe mine ma ajuta foarte bine, sper sa te ajute si pe tine!

| lalalapsfedr explică (pentru vikster):

Cat costa si unde ese gaseste?