Daca te referi la antebrat, este normal. Daca te refeti la dosul palmei, este exagerat si acest lucru genereaza o viitoare grija sa te tot epilezi pana o sa mori, adica la adanci batraneti! Solutia ideala este sa decolorezi parul cu apa oxigenata si ...gata,nu se va mai vedea! Cantareste si tu, daca te decolorezi, o faci o data si gata! Nu mai trebuie s-o mai faci niciodata, ca parul de pe brate nu mai creste ca cel de pe cap! Daca te epilezi, atunci vei fii roaba epilatului.Cand vei omite sa o faci o sa ai bratele pline de tepi, asa cum au barbatii barba nerasa! Uita de ultima metoda! Gandeste-te la viitor!
Daca te face sa te simti mai bine... mie mi se face scarba cand vad o fata cu par pe corp.Si cred ca multi prieteni de ai mei sunt de aceeasi parere. Femeile trebuie sa fie fine nu doar la personalitate. Cand ating o fata nu vreau sa simt nimic paros pe mana sau alta parte a corpului ei
Daca te epilezi pe maina acum nu iti dai seama dar peste vreo 2 3 ani o sa-ti creasca dublu si chiar daca continui sa te epilezi o sa arata mainile tale cum arata piciorele sau fata barbatilor, urat zic eu
Nu e nimic neregula
Si eu ma epilez pe mana Adica na e ceva normal ca o fata/femeie sa se ingrijeasca
nu e nimic neinregula...
doar ca nu chiar toata lumea se epileaza pe mana... ca si cum se fac pe picioare...sau prin alte partzi
Carmen133 întreabă: