| CraciunFlavius1999 a întrebat:

Buna tpu.de 1 sapt am o stare naspa : ameteli(foarte confuz ), la inceput inima batea tare dar am facut ekg si totul iesit bine,cardiologul mi-a recomandat magneziu pe care il iau zilnic de atunci,de asemenea sunt racit,uneori usoare intepaturi la plamani si scuip multa flegma,lipsit de viata,dureri de burta,diaree si lipsa poftei de mancare, insomnia clara si apar motivele de ingrijorare cara ma panicheaza.Precizez ca am 18 ani, nu fumez, beau si fac sport (sala) de 2 ani cu un stil de viata sanatos dar precizez ca am un an solicitant cu mult stres si mult efort intelectual si fizic depus dar si cateva nopti nedormite. vreau s astiu ce e cu mine, ce credeti? astenia? cat tine de obicei? vi s-a intamplat? ce trebuie sa iau? ce parere aveti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MihaiNicu23 a răspuns:

Poate fi si astenia dar mai bine mergi la un medic la interne oti avea paraziti intestinali.

2 răspunsuri:
| nicusor222 a răspuns:

Hey.
Nu te ingrijora.
Nu e de la astenie.
Corpul tau s-a solicitat in ultima vreme cum ai spus si de aceea incepe sa iti arate ca e obosit.
Palpitatii? => Momente tensionate, oboseala, poate chiar si atacuri de panica...
Relaxare, iti vei reveni...

| CraciunFlavius1999 explică (pentru nicusor222):

Mersi.ma ingrijorez pentru ca parca simt tot inima acolo sa e solicitata, adica nu doare sau ceva doar bate dar e ciudat ca ma doare si bratul stang oarecum acolo la umar o durere ciudata ca o crampa musculara si mna e de ceva timp plus raceala si ameteli ciudate oarecum. cat crezi ca dureaza in medie? si crezi ca e ceva grav? uneori imi fac filme si ma simt si mai rau. cedez psihic.cum sa imi revin? ca somn nu prea pot. ce sfaturi in plus? si ti s-a intamplat?