Deodorantele se folosesc pentru ca transpiratia sa nu miroasa, dar nu ajuta la disparitia transpiratiei, mergi la un dermatolo, bafta.
Eu am little black dress si nu transpir deloc. >_< deci incearca. ( e spray si e negru )
Nu o sa scapi cu nimic de transpiratie. Substantele toxice se elimina prin transpiratie. Considera-te norocos/norocoasa pentru ca transpirtaia ta nu miroase.
Gura mica!
)))...cu cine crezi tu ca vorbesti asa idiotule?
Alege un deodorant cu pudra, eventual recurge la metoda,, clasica,,. Seara, spala-te sub brat cu apa la temperatura camerei, apoi da cu spirt medicinal.Nu e prea placut mirosul, dar inchide glandele sudoripare. Dupa 2-3 saPTAMANI, TRANSPIRATIA ABUNDENTA SE VA DIMINUA.
Mai spala-te, nu te da numai cu deodorant pe deasupra si asteapta sa nu miroasa...
Buna!
Iti recomand acesta, pe mine ma ajuta.
https://www.google.ro/......ps?/search
Te pup!
Eu ma impac bine cu nivea, rexona sau garnier mineral fres 48 ore, toate cu talc in ele si bluzele sau rochiile au manecile largi sub brat, nimic de plastic sau sintetic si evident epilat locul. Se mai poate folosi si este eficenta pur si simplu zeama de lamaie, am mai auzit dar nu stiu daca este grozav de un deodorant PERSPIREX sau Maxim.
Deci in primul rand daca consumi sare, mai redu din cantitatea consumata'in al doilea rand sunt oameni care desi nu zunt uzi la subrat miros in ultimul hal si invers, si in al treilea rand dove sau nivea sunt cele mai bune daca contin si ioni de argint
Sfatul meu este sa consulti un doctor, apoi poti incerca cu ODOREX DEO ( il gasesti doar in farmacia Dona de langa Spitalul Floreaca ).se foloseste odata la 3-4 zile, depinde de fiecare persoana, in rest in fiecare zi folosesti doedorantul tau.Mergi la doctor si iti va explica mai bine.
Eu zic sa iti cumperi "Garnier Men Mineral sau Mennen Speed Stick Stainguard" eu le am pe ambele in caz daca se termina unul , eu zic ca mai bun este Mennen Speed Stick Stainguard
Draga Luny, daca folosesti roll-on sau spray, mai mult rau o sa-ti faca, am avut aceeasi problema ca a ta, iti recomand pudra, aceasta va inchide porii si vei transpira mai putin
Eu folosesc roll-on de la nivea(invisible for black and white) care sincer e foarte bun adica daca nu ramai nici patata pe ceea ce porti..si tot de la nivea (double effect)pe ambele scriu 48 de ore..crede-ma ca-s bune adica eu nu transpir si nici nu miros..ma dau azi si tine si a 2 zi