| Dreamer16 a întrebat:

De 2 zile am o durere intre omoplatifoarte aproape de coloana, ce a aparut brusc.Am tendinta sa stau destul de "cocoșată" ca sa vorbesc in termeni traditionali si intr-o seara cand am incercat sa imi indrept spatele, a aparut aceasta durere.
In trecut am avut niste probleme si cu plamanii pe care am tratat-o, dar si cu coloana, si cum acestea au avut loc in acelasi timp, pe cea cu coloana am neglijat-o neducandu-ma la sesiunile de sport recomandate de doctor.
Tin sa mentionez ca durerea apare si cand imi rotesc gatul.
Ce credeti ca poate fi, o problema la plamani, sau la coloana?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| missfatadelatara a răspuns:

Ar putea fi și de la mușchi, dar și de la oase, mai ales ca nu ai mers la orele pe care ți le-a indicat medicul.

Plămânii în general dor în dreptul omoplatilor, dar și sub ei.

1 răspuns:
| Freya1 a răspuns:

La coloana poate sa fie. Daca nu te-ai dus la medic cand ti-a recomandat ti sa agravat.Mergi la medic din nou sa nu ai probleme mai grave pe urma