| Ivonaa a întrebat:

Bună TPU de 2 zile mă doare gâtul îngrozitor și de abia pot vorbi. Cum aș putea scăpa de această afecțiune cât mai rapid? AM încercat cu strepsils și ceai dar degeaba.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
16 răspunsuri:
| Zatharra a răspuns:

Multe ceaiuri.Doar n-ai vrea după o cană să-ţi revină vocea...Peace!

| AllexTudy a răspuns:

Cel mai nun este septolete plus.

| DeeAnna a răspuns:

Incearca sa bei galbenus de ou cu apa si zahar

| cristianfrunza a răspuns:

Fierbe niste cartofi, zdrobeste-i, pune-i intr-un prosop impreuna cu niste Iod si infasoara-l in jurul gatului!big grin Si bea si niste ceai de ceapa.

| P?tefaniaP a răspuns:

Http://www.ziare.com/articole/dureri+de+gat+remedii

http://www.ziare.com/articole/dureri+de+gat+remedii

http://www.culinar.ro/....../198/1690/

Uite niste. site-uri ca sper ca te vor ajuta.

Dar daca toate cele de sus nu functioneaza atunci. cumpara de la farmacii un sirop numit Eurespal.

Am baut timp de 1 saptamana acel sirop si dupa mi-a trecut.

Sarbatori fericite :3 si bafta!

| andreea133 a răspuns:

Incearca cu ceai, sa fie foarte fierbinte si sa incerci sa il bei putin cate putin asa cum e el fierbinte, dupa cateva cani poate iti mai trece, dar mai bine e sa mergi la un doctor, ca sa nu fie altceva happy Bafta

| PAmy99 a răspuns:

Inceraca cu galbenus de ou, miere si lapte cald...amestecale bine si beal cat este cal!
funda? happy

| filaret03 a răspuns:

Incearca faringosept la mine mergewinkingbig grin

| XTreme00 a răspuns:

Fa gargara cu apa cu sare.Iti zic din experienta.Bafta.

| beyondbirthday a răspuns:

Mergi la doctor, si eu am gatul uscat dimineata si ma doare putin dar imi revin dupa ce beau apa. Ar putea fi o infectie.

| CristinaCrissuCrissySweet a răspuns:

Du-te la doctor

| ioanaioana a răspuns:

Du-te la un doctor, e cel mai bine.S-ar putea sa ai puroi in gat; daca ai, trebuie sa ti se faca o injectie

| GreenSky a răspuns:

Miere cu lamaie!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Scapi dacă ai merge la doctor să vezi exact ce ai!
Sănătate.
Pa, pa.

| Vlad43 a răspuns:

Bea ceai cat mai mult. fierbinte. nu te forta, nu trage aer rece. Te sfatuiesc sa te duci la medicul de familie cat mai repede

| Raniia a răspuns:

Incearca cu miere de albine-2 lingurite-cu zeama de la o lamaie. Evita alimentele consistente, solide, bea multa supa de gaina calduta, fara acidulat si condimentat. Daca nu cedeaza durerea fa-i o vizita medicului de familie pentru consult si tratament.Multa sanatate si sarbatori fericite!