| AnaAnastasiaaaa a întrebat:

De 2 zile ma doare in partea apendicului insa nu prea cred ca este apendicita. Am mai avut acest simptom iar mama mea s a saturat sa mearga de fiecare daca la medic si sa imi spuna ca apendicita nu este, ci doar o raceala. In ultimul timp am abuzat cu sucurile acidulate iar ieri mi a fost greata toata ziua. Nu ma doare foarte tare, insa simt o apasare destul de deranjanta in acea zona. Un sfat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| IoAsdfghjkl a răspuns:

Am avut si eu problema asta, e posibil sa fie de la alimentație.cand mănânci prostii si colonul se umfla si apasă pe apendic apar dureri. Încearcă sa mănânci mai sanatos cateva zile si o sa vezi ca dupa ce se curata colonul o sa dispară si durerile, iar in caz ca nu suporti durerea poti sa iei un antiinflamator, o sa te ajute. Sper ca ti am fost de folos