| junkistul a întrebat:

Buna TPU de 2 zile ma doare maseaua ingrozitor ce trebuie sa fac sa imi treaca durerea nu vreau sa aud de dentisti

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DeeaVonP a răspuns:

Buna! Iti recomand sa folosesti alcool pe masea si o sa iti treaca dar dupa ceva timp o sa te doara la loc. Ori te duci la farmacie si sunt anumite pastile sau ''solutii'' in sticlute mici care daca le inghiti (cu zahar) iti trece durerea de masea. Cel si cel mai bine iti recomand dentistul, n-ai de ce sa-ti faci griji, el iti faci anestezie si numai simti nimic, poate ai vreo problema cu nervii la masea si trebuie sa tii scoata sau maseaua este ''periculoasa'' si trebuie sa ti-o scoata. Crede-ma, iti baga putin un colt de ac de la siringa in gingie sau iti da cu un spray de amortit (dar nu functioneaza asa de bine ca siringa) si gata. Funda? puppy dog eyes

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca nu vrei sa auzi de dentisti atunci nu ai ce face...suporta durerea si mai i a cate o pastila de ibuprofen sau saridon

| Hydrangeaceae a răspuns:

Bună.
Nu poţi lua medicamente după ureche.
Mergi la farmacie măcar dacă la stomatolog nu vrei.
Ai grijă să nu stai în curent.
Sănătate!

| 54ndy a răspuns:

Cu pastă de dinţi sau sare.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Pentru a atenua temporar aceste dureri, poţi să foloseşti ( cu respectarea Prospectului ) unul dintre următoarele medicamente : Ketorol/Ketonal, Algocalmin/Algozon, Nurofen ( simplu sau forte ), Ibuprofen 400/Markofen, Ibuprofen 600 ( dacă durerile sunt foarte puternice ), etc.

De asemenea, TREBUIE să mergi la STOMATOLOG pentru ca să vadă ce "probleme" ai la acea măsea şi pentru tratamentul adecvat!

Toate cele bune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Poate e carită măseaua, trebuie mers la dentist oricum.
Evită să stai în curent și poți lua Algocalmin.
Te pup!

| georgevali a răspuns:

Ia pastilele ''Ketonal'' eu le iau simi trece mereu

| DexTTeRoNN a răspuns:

Am luat si eu da nu iese du-te la dentist ai infectie la ia.Nu o sa-ti faca nimic si mie mi-a fost frica prima oara dar mi-a fost degeaba..Si mai sigur nu asculta la urechea orcui cu pastilele.