Pai bea o pastila de flora intestinala o data pe zi (dupa ce ai mancat) dar ai grija sa fie 24 de ore neaparat si daca nu merge atunci du-te la spital xD
Nu ai respectat mesele principale ale zilei, si stomacul tau a avut de suferit.
Si eu ma confrunt cu o situatie similara. Mananc o data in zi, maxim de 2 ori. Si mai am si eu dureri de stomac. Nu cred ca sunt bune pastilele sau alte prostii. Nimic nu e bun, decat ceea ce faci tu in casa.
Asa ca, daca ai sunatoare (sau i se mai zice si pojarnita), fa ceai, si il bei in loc de apa.
O saptamana ar fi indicat sa bei ceai, dar daca simti ca nu poti, macar cateva zile. Si nu ii pui zahar sau miere sa il indulcesti. Il bei asa cum e el. E foarte bun pentru durerile de stomac. Intotdeauna m-am facut bine cu aceasta planta.
E un pic amar, dar sa nu-ti faci greata. E foarte sanatos. Dupa parerea mea, e cel mai bun "medicament" pentru durerile de stomac.
Incearca! Nu o sa mai ai nimic!
Ia un omez, omeran pentru stomac si o sa iti treaca. Daca durerea continua fa o vizita la medic.
Sanatate si o seara placuta!
Nu mai lua pastile fara ca sa fi mancat inainte. Posibil sa iti fi iritat stomacul. Ia un pansament gastric.