Buna
Posibil sa fie de la efort/raceala/curent...
Ar fi indicat un control medical cat mai urgent.
O zi buna si multa sanatate
Durerea si locul ei trebuie sa fie descrise mai bine ca sa ne dam seama ce e acolo. In plus, mai trebuie si alte investigari. Poate fi si atac de cord (infarc miocardic), leziuni costale, nevralgie intercostala. Du-te la medic si tine-ne si pe noi la curent.
Pai imagineaza-ti inima in partea dreapta a corpului. Acolo simt acea durere.
Am zis POATE sa fie, nu ca e sigur, si categoric nu te gandesti prima data la infarct in cazul tau. Exista situs inversus. Nu stiu cat de in dreapta simti tu durerea si la ce nivel, de asta trebuie sa vezi un medic, eu ti-am zis doar ca pot fi multe chesii, chiar si unele mai grave. Nu iti poate pune nimeni diagnostic pe net.
Daca durerea este localizata intr-un singur punct (sau cel putin o poti localiza cu usurinta) si intensa, este posibil sa fie vorba de un muschi intercostal. Cresterea in inaltime are loc pana la 18, 19 ani, insa dupa corpul se dezvolta si in latime, structura osoasa se consolideaza iar corpul incepe sa capete proportiile potrivite. Prin urmare, cutia ta toracica de exemplu, inca se dezvolta. Ceea ce inseamna ca vei avea dureri cauzate de muschii intercostali. Astfel de dureri sunt foarte comune la persoanele intre 18 si 25 de ani, iar uneori pot dura doua, trei zile.
Daca durerea este vaga, difuza si se simte ca o presiune in capul pieptului, radiind spre partea stanga, bratul stang, gat, spate, atunci este posibil sa fie vorba de inima. In cazul unei probleme la inima, durerea nu se simte ca o durere reala si este o senzatie destul de greu de descris. De asemnea, discomfortul este mai mare atunci cand stai intins pat.
Am experimentat ambele tipuri de durere si am avut cursuri despre anatomia umana. Personal, nu cred ca este vorba de inima. Dar nu sunt nici doctor si nici mama Omida ca sa spun pe nevazute ce este, deci cred ca este intr-adevar cel mai bine sa consulti un doctor curand.
Daca tu ( care ma minteam ca ai ceva in cap ) pui intrebarea asta, ce mai mai mira altii. Du-te omule la doctor, ar trebui sa stii mai bine ce "experti" sunt pe aici. In afara de Brigaela nu e nici dracu care sa stie ceva.
Pai am sa ma duc maine dar nu stiu de ce ai impresia ca nu mi-ar putea da cineva in afara de acel user un raspuns concludent? Asta cu du-te omule la doctor..eram sigur ca o sa apara unul ca tine cu o astfel de recomandare
Pai vezi? Eu ma gandesc la buna starea ta, de aia iti zic sa mergi la doctor ( stiu, suna cam gay ). Daca nu imi pasa ziceam sa iei ceva de burta sau ceva la fel de inteligent si gata . Pentru ca ea lucreaza in acest domeniu, restul doar presupun. Au auzit ca vecina bunicului de la 2 are asa ceva si presupun ca e aceeasi chestie.
Cand inspiri si expiri aerul din piept si te doare doar in anumite pozitii, atunci poate fi un asa zis junghi. Daca era ceva la plamani sau poate ficat te durea intr-una.Te poti capata cu junghiul asta atunci cand ai facut o miscare brusca sau poate de la o raceala. Am avut deseori asemena problema ba si in partea stanga si cum spitalul e f departe de mine, in cateva zile mi-a trecut de la sine.Pentru linistea ta, mergi la control. Atat iti pot zice, ca daca durerea radiaza si in spate este de la ficat dar daca e numai in fata si nu e durere continua ci numai cand esti in anumite pozitii, este o contractare a muschiilor intercostali si cand stai in anumite pozitii sau inspiri-expiri muschiul nu se poate relaxa. Vezi maine ce zice doctorul, pentru linistea ta. oricum un ...traatment tot iti da.Asa,ca sa faci farmacia.