| mihai1353 a întrebat:

Buna TPU de 3 luni am o acnee...si nu mai scap de ea.De 3 saptamana am fost la un dermatolog.Mi'a scris un tratament cu >skinorendimineata si isotrexin >gel seara.Pe langa mi-a recomantat si Sebium gel spumant sa il folosesc in locul sapunului. Intrebarea mea este in cat timp(apoximativ) imi va inceta accneea..adica sa nu mi se mai faca cosi deoarece...acest tratament ma ajuta,adica imi apar cosuri,iar dupa cateva zice sunt distruse de tratament, insa la foarte putin timp dupa ce dispar, uneori nici nu dispar bine petele ramase si simt ca imi ies alte cosuri in alte zone si tot asa.Cand fac efort(mentionez ca fac zilnic, joc fotbal, muncesc..etc)dupa putin timp simt multe mancarimi in tot corpul..ca si niste intepaturi..pe spate, piept, fata chiar si picioare si maini dar mai putin.Cine are idee cam dupa cat timp ar trebui sa imi inceteze complet? adica sa nu mai produca iar..si iar cosi?happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| andrew2008 a răspuns:

Pai nu ai sa scapi de ele prea devreme! Am avut o iubita care avea asa ceva si chiar daca urma tratament nu putea face decat sa le elimine temporar. Dar stii ca si acneele sunt si ele de mai multe tipuri! Tu ce timp de acnee ai? Si app varsta conteaza foarte mult!

| mihai1353 explică (pentru andrew2008):

Poai am 17 ani fara 1 luna...si tipul de acnee...dermatologul nu mi-a zis ce tip de acnee este dar din cate am observat si am citit cred ca este vulgara(imi apare si dispare dupa cate zile..si tot asa)chiar si produsele scrise in tratament scriu ca sunt facute pentru acneea vulgara big grin