Cei doi de mai sus sunt habarnisti.In primul rand e o rana,, proaspata,, deci sunt sanse mari sa se inchida. Cercelul medicinal se poarta cam o luna.Verisoara mea are piercing in nas si cam atat a durat pana la schimbare.In al doilea rand daca nu te speli pe maini cand umbli la rana sau daca nu dezinfectezi cercelul inainte sa il bagi in gaura,, proaspata,, risti sa te alegi cu o infectie de toata frumusetea.Eu nu inteleg de ce nu ti-ai facut mai din timp si pana acum se vindeca si putea sa scoti sau sa bagi cand vrei tu.Du-te la farmacie si cumpara Baneocin si Apa Oxigenata daca vrei sa mai pastrezi cercelul.Cu noi in liceu nu aveau probleme profii. Daca ti-ai dorit asa mult nu vad ce sa il scoti.Ca unora sau altora nu le,, cade bine,,?
Dacă cercelul era medicinal,atât cât și sterilizat,nu văd rolul infecției în această ecuație.În schimb,există un fel de ață,ață medicinală cred,pe care o poți pune în ureche și scoate oricând,sau, mai văzusem un fel de cercel, transparent, de mici dimensiuni, care ar avea același rol ca ața medicinală.