Buna. Iti recomand sa iei ceva medicamente din categoria analgezicelor ( Antinevralgic, Ketonal, Ibuprofen, Algocalmin etc.). Daca vezi faptul ca durerile persista si se repeta de mai multe ori iti recomand sa mergi sa te vada un medic. Unde te doare mai exact? Am inteles ca in partea dreapta dar incearca sa o localizezi mai exact ( langa tampla, langa ceafa etc.). E mai usor de localizat daca cunosti regiunile( regiunea temporala, regiunea parietala, regiunea occipitala, regiunea frontala).
Inca ma doare cand citesc sau ma uit la TV, in partea dreapta langa ceafa, i-am spus bunicii si tot spune ''DE LA PC'', dar am renuntat la pc pentru cateva zile si degeaba... am luat Algocalmin, isi face efectul si revine durerea dupa cateva ore.
Acolo este regiunea occipitala. Probabil ai probleme cu vederea. Cu tensiunea arteriala cum stai?
Am problem cu vederea, exact, port ochelari de 2 saptamani si aceste simptome au aparut a doua saptamana, tensiune arterial... hm? Te referi la ce fac doctorii, adica acea chestier care se pune pe brat? Daca da, niciodata nu ''mi-am luat tensiunea''.
Da la acea "chestie" ma refer.
Pai ai putea sa iei un brufen sau ceva pentru dureri sau daca ști să îți faci de deochi ar putea fi posibil sa te fi deochiat cineva:-)