Inghite incet cate 4-5 linguri de MIERE de SALCAM, distribuit uniform pe parcursul unei zile!
Prima lingura o iei imediat dupa trezire, iar ultima inainte de culcare.
Nu mananci si nu bei nimic dupa, timp de cel putin un jumat de ora!
Multumesc chiar vreau sa incerc o sa ma duc maine sa cumpar daca gasesc de salcam
Bea si mananca numai caldut, ca sa treaca inflamatia din gat (nu rece si nu fierbinte).
Gargara cu apa si sare este intr-adeavr foarte buna.
Ori spray cu propolis pentru gat.
Stiu ca face bine gargara cu apa calduta si sare dar decate ori incerc sa fac ma cam inec si imi vine sa vomit
In nici un caz sa nu consumi nimic rece! Incearca sa iti mentii gatul umed mereu. Chiar daca nu ti-e sete iei o inghititura de ceva lichid, de preferat ceai de musetel caldut fara zahar. Daca vrei o poti indulci cu miere, ii poti adauga zeama de lamaie, astea te vor ajuta mai mult!
Bea ceai cald/lichide calde. Nu este exclus sa ai covid, ar fi bine sa faci un test.
Incearca si comprimate de supt, de genul Faringosept (trebuie sa nu consumi nimic macar 20 minute dupa ce il iei, ca sa isi fac efectul).
Si mierea este buna, asa cum s-a spus mai sus (tot la fel, sa nu consumi nimic o vreme, dupa miere).
Sa nu fortezi vocea (soptit, cantat, tipat, vorbit mai putin).
Evita tot ce e fierbinte si rece.
Daca nu trece, poti cere si comprimate cu anti-inflamator local.
Nu am stiut ca nu se consuma nimic dupa ce iau comprimate de supt, multumesc de sfaturi
Npc. Pai da, ca sa ramana acolo substantele ca daca mananci si bei se duc in stomac.
Fa gargara. Daca nu e o raceala sa nu fie cumva o gastrita. Eu am patit cand aveam helicobacter sa ma tot doara gatul..si la fel credeam ca racesc..doar ca trecea de la sine si dupa cateva zile iar..pana am descoperit bacteria la stomac