| ChupyRo a întrebat:

de 4 zile ma doare urechea dreapta si toti dinti si toate maselele de pe partea dreapta, mi se umfla gingiile si apoi de dezumfla, nu mai pot! Ma doare de innebunesc!, ce as putea face? am luat antinevralgic forte, algolcalimin. oare ce o fii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LaLaura a răspuns:

Du-te la un doctor sau stomatolog urgent, deoarece cred ca ai o infectie la dinti si s-a extins si la ureche, degeaba iei ceva pentru durere daca cauza inca exista, de fapt mai rau faci daca te tratezi doar impotriva durerii, deoarece infectia se poate raspindii in tot corpul sau mai rau sa iti cada toata dentitia.

4 răspunsuri:
| TanteMarianne a răspuns:

Iii nasol du-te la dentist! e cel mai bine!

| genifar45 a răspuns:

Hey! Poate ai tras curent sau ai o problema cu o măsea. Du-te la dentist.

| OmulSiXPacksSs a răspuns:

Du-te la doctor urgent, risti sa iti cada dinti, si chiar si asa decat sa te chinui mai bine du-te la doctor

| Emp3roR13 a răspuns:

Posibil sa ai o raceala puternica care stagneaza in corp, mi s-a intamplat si mie, cel mai bine este sa mergi la medic, la mine s-a rezolvat cu un antibiotic si un calmant, dar la tine poate fi si o nevralgie asa ca e mai bine sa mergi la medic.