Da, este o dereglare hormonala, cea care ti-a afectat somnul.
Recomand sa te apuci serios de mancat normal, ca sa reversezi ce ai stricat cu o dieta nesanatoasa.
Sper ca intelegi acum de ce aceste diete fac mai mult rau decat bine.
Mananca sanatos si normal dar creste efortul fizic, atat ca timp cat si ca intensitate, daca vrei sa slabesti.
Am fost astazi si mi-a dat sa iau gerodorm.
Sper sa isi faca efectul si sa pot dormii.
Iti va lua o bucata de vreme, pana iti vei regla somnul. Intre timp, ia pastile de dormit, dar numai pe o perioada scurta, asa cum ti-a recomandat medicul.
Da, mi-a dat doar 10 pastile din care trebuie sa iau jumate inainte de culcare sau una intreaga in caz ca nu dorm din jumatate.
Sper sa dorm la noapte, multumesc pentru sfaturi.
O sa va tin la curent in urmatoarele zile.
Am reusit sa dorm intre 5 - 6 ore cu medicamentul acela.
Dar ma trezesc tot obosit, probabil nu sunt de ajuns 5-6 ore si mai dureaza pana elimin toata oboseala acumulata.
Mai nou am observat ca am dezoltat si anxietate pentru ca am perioada cand ma simt tensionat, am un nod in gat si am schimbari de dispozitie.
Esti inca foarte dereglat.
Nu-i suficient 5-6 ore de somn, mai ales ca ai de recuperat oboseala din saptamanile precedente si evident zi de zi cand nu dormi suficient, esti afectat.
Anxietatea s-a dezvoltat tot pe lipsa somnului, pentru ca cei doi hormoni vitali creierului si bunei functionari a organelor interne, nu s-au mai produs. ma refer la serotonina si melatonina, care se produc numai cand DORMIM si numai intre 10 seara si 2 dimineata.
Fa tot posibilul sa mananci sanatos, cu multe fructe si legume si putin carne, ca sa iti reglezi hormoni. Slabitul se face prin sport, crescand timpul si intensitatea exercitiilor.
Incearca sa fii pozitiv si sa te relaxezi, fiindca asta ajuta enorm sa-ti revii mai rapid si sa intri pe un fagas normal si sanatos.
Sanatate maxima!
Mergi la medicul de familie si vezi ce i ti spune si el, sau poti lua optisomn.
Am fost astazi si mi-a dat sa iau gerodorm pe o perioada scurta. Sper sa isi faca efectul si sa pot dormii.
In urma cu o luna am avut aceasta problema. Am luat melatonina 5mg (nu produce dependenta) cu o ora inainte de culcare si acum dorm foarte bine. Nu e scumpa, iti recomand.