| lafamiliaa a întrebat:

Buna TPU!
De 5 zile am probleme cu insomniile.
Insomniile au aparut intr-o noapte brusc cand m-am trezit in mijlocul noptii si nu am mai putut adormi.
Si din seara aia de vreo 5 zile abia reusesc sa dorm 3 ore si cateodata doar atipesc de cateva ori.
Nu aveam probleme, nu eram stresat sau anxios inainte sa apara inomnia, eu dau vina pe o dieta care am tinut-o 3 saptamami si in timpul acela am mancat foarte putin plus efort fizic si ma gandesc ca m-am dereglat hormonal.
Ciudat este ca de cate ori adorm tresar miscandu-mi o mana sau piciorul involuntar si asta ma streseaza cel mai mult ca ma impiedica sa adorm.
Am luat un supliment pe baza de plante pentu somn si chiar si ceaiuri pentru relaxare dar nu m-au ajutat.
Nu stiu ce sa mai fac, mentionez ca am o alimentatie foarte sanatoasa si fac sport de 4, 5 ori pe saptamana, nu fumez nu beau cafea sau alcool.
Ce sa fac? Un sfat ar fi de mare ajutor.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
8 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la medicul de familie si vezi ce i ti spune si el, sau poti lua optisomn.

| lafamiliaa explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am fost astazi si mi-a dat sa iau gerodorm pe o perioada scurta. Sper sa isi faca efectul si sa pot dormii.

| Julia1188 a răspuns:

In urma cu o luna am avut aceasta problema. Am luat melatonina 5mg (nu produce dependenta) cu o ora inainte de culcare si acum dorm foarte bine. Nu e scumpa, iti recomand.