| Hamed134 a întrebat:

De aproape doua luni simt o durere suportabilă în partea dreaptă inferioară a abdomenului, tin să menționez că această durere m-a luat în urma unui efort fizic. Am făcut trei ecografii și doi medici mi-au spus că poate e vorba despre un chist ovarian doar că nu văd urme de lichid și unul că e vorba despre o indigestie.
De vreo săptămână mă balonez și durerile sunt un pic mai intense după și înainte de menstruație.
V-ați confruntat cu astfel de probleme? Sau sunt și oameni specializați in medicina pe aceste site? Vă rog frumos să ma ajutați cu un sfat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Florin0012 a răspuns:

E un cyst, e o operație simplă nu știu cum de doctori nu vad. La cyst te balonezi si simți înțepături. Ți-aș sugera să nu te lași, sa continui sa mergi la medici. Sănătatea ta e pe primul loc, sănătate multa îți doresc!