| kuniish a întrebat:

De aproape un an nu mai puteam sa respir normal pe nas si am ajuns la concluzia ca am polipi.Ideea este ca de 1-2 luni pot sa respir foarte bine pe nas si doar din cand in cand am niste probleme.Acum cand ma uit in oglinda mai vad acei polipi dar putin.Nu am prea considerat sa merg la doctor deoarece mi-a fost putin frica.Acum intrebarea mea este: Pot polipii nasali sa dispara de la sine? Acum ca nu ma mai deranjeaza aproape deloc ar trebui sa mai consider mersul la medic?

Funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Dandinelle a răspuns:

Daca te deranjeaza cand esti bolnav/a, cand te duci la medicul de familie exprima-ti durerea si frica legata de polipi.
Oricum cel mai usor sa scapi de frica asta este sa mergi la un medic ORL sa se uite daca e chiar o problema cu polipii sau ai vreo alergie, sau e altceva cu aceeasi simptomologie.