| Issabelle6789 a întrebat:

Buna Tpu.De aprox 1 an m-am epilat cu ceara pe fata si de atunci mi-au ramas semne ca niste cosuri. Fata se inroseste daca vin de la frig la caldura si se vad mai putin daca este cald Cu ce pot trece? Am auzit ceva de tinctura de propolis.O sa merg si la dermatolog dar va cer si voua parerea

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

N-are rost sa mergi la dermatolog, e doar o iritatie care va trece de la sine. Sa nu pui fond de ten sau alte chimicale de genul sa o acoperi ca o sa incetinesti vindecarea

| iamprettybored a răspuns:

Nu folosi tinctura de propolis. Tinctura de propolis este în proporții mari alcool etilic, care face rău pielii odată ce intră în contact cu ea.
Este dificil să îți spunem cum să te tratezi fiindcă semnele acestea, spui tu că sunt "ca niște coșuri", dar doar fiindcă arată ca niște coșuri nu înseamnă neapărat că pot fi tratate ca niște coșuri. Pentru coșuri îți recomand ulei de arbore de ceai, care este un bun dezinfectant, dar din nou, s-ar putea să nu aibă efect dacă ceea ce ai tu nu sunt coșuri.
Cel mai bine mergi la dermato, cum ai spus și tu. Ea va ști cum să trateze corespunzător problema ta.

| Jouliete a răspuns:

Asa mi s-a intamplat si mie, mi-au ramas semne, exista creme care le pot diminua, dar daca le lasi asa vor trece numai peste ani.