| Marialove28 a întrebat:

de aproximativ 4-5 zile mi-au aparut niste bubite pe corp, au inceput de pe umar si s-au extins pe tot corpul, am crezut ca am pojar pentru ca verisorul meu de 5 ani a avut si cu o seara inainte sa-si dea seama a venit pe la mine, nu am bubite pe fata si nici mancarimi nu am asa mari, mai deloc, mama a zis ca e pojarel, din cate stie ea, acela nu mananca si asta a fost verdictul, dar eu tot nu cred, pentru ca n-am pe fata deloc, n-am avut nici febra, am avut niste dureri de cap dar nu mari, mai mereu le am din cauza caldurii, eu cred ca e o alergie sau urticarie, inainte sa-mi apara am vrut sa incerc tratamentul cu bere pentru par, si m-am dus sa cumpar, la baie am gustat si un pic din ea, si dupa am observat ca era expirata straight face poate asta e, a doua varianta e ca sunt alergica la pisici, am mai avut inainte dar mare, mi-am luat de curand alta pentru ca aceea a murit si e mica are 2 luni si are multa blana, e persana si poate sunt alergica la parul pisicii, cand ma scaprin se umfla si unele parca se undesc si formeaza o bubita mai mare, nu prea sa vad asa pe piele sunt rozalii, d-abia se observa, doar cand ma pun in lumina se vede ingrozitor, sunt si mai mari si mai mici, depinde zona corpului, sunt iesite in relief si pe maini am doar pe o parte, partea de jos a bratului, seamana foarte mult ca muscatura de urzici, dar ca nu sunt asa mari si au o culoare mai naturala, rozalie nu rosie. Apropo am 14 ani, am vrut sa-mi sun medicul acum 2 zile dar am zis sa astept. Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Marialove28 explică:

A, da, pana acum am facut doar un pojar pe cel mare sau mijlociu, si verisorul meu l-a avut pe cel mare.