| Anonima7880 a întrebat:

De aproximativ doua zile (de vineri seara pana azi) am o durere in partea stânga sub piept. Ce ar putea fi? Țin sa Menționez ca in ziua in care a apărut durerea(vineri) am mâncat in acea zi un bol de chipsuri iuți, ele sa fie problema? Plus că am o tuse seaca cu raguseli foarte dese și de fiecare data gust Sărat in gura și îmi vine sa ma înec( respir și destul de greu) Știe cineva ce as putea sa am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Llavg a răspuns:

Buna. Da mi cateva detalii te rog: consumi alcool, coca-cola, bauturi acidulate? Fumezi? Cum ai descrie durerea? Cand se accentueaza? Cand dispare?

| Anonima7880 explică (pentru Llavg):

Nu consum alcool nici nu fumez, doar ca mănânc destul de multe dulciuri și depun mult efort ( fac sport de performanța) durerea ( ma înțeapă puțin sub coasta) și ma doare când respir adânc și de dispărut încă nu a dispărut

| Llavg a răspuns (pentru Anonima7880):

Este posibil sa fie un inceput sau o criza de gastrita. Nu iti face griji, nu e grav. Poti insa sa incerci sa iei un dicarbocalm sa vezi daca cedeaza. Daca nu, mergi sa te vada un medic. Fara o anamneza si un consult e cam greu sa ti dai seama.