anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De aproximativ o luna ma simt balonata, ultimul contact sexual a avut loc cam acum 3 luni, am făcut 5 teste de sarcină (sure check) și toate au ieșit negative, le-am făcut exact cum scrie pe ambalaj. Menstruația, de obicei este neregulata, dar de 3 luni vine chiar în ziua în care trebuie. Am făcut testele 3 înainte de menstruație și doua după. (La 3 luni bănuiesc ca ar fi trebuit sa se vadă la testele alea). Voi credeți ca ar putea fi sarcină? Mai știți cazuri asemănătoare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Sarcina in nici un caz, testele au confirmat, esti balonata din alte motive, bea ceai de musetel, tei si va mai disparea din balonare sau mananca iaurt natural activia.

| ziftode a răspuns:

Din cate stiu eu odata ce ai ramas insarcinata nu iti mai vine ciclul deloc, deci, daca ti-a venit si nu ai mai facut sex dupa, nu ai cum

cat despre balonare, iti recomand bicarbonat de sodiu, o lingurita cu apa, kebene plus sau in cel mai rau caz, seara sanalax cu aloe

| Laura927 a răspuns:

Nu esti insarcinata. poti fi balonata poate ti-ai schimbat regimul alimentare ..stress si alti factori.
Sunt si cazuri unde ai menstruatie peste sarcina dar nu sunt foarte comune si chiar si asa iti apare in testul de sarcina pozitiv.
Testele in ziua de azi is chiar foarte precise.

| iulian1302 a răspuns:

Buna. Ciclul menstrual, in cazul unei sarcini, nu se mai produce. Avand in vedere ca ai avut ciclu menstrual in ultima luna sugereaza faptul ca nu se pune problema unei sarcini. Mai mult, testele de sarcina au iesit negative fapt care sustine ca nu exista o sarcina. Balonarea poate avea mai multe cauze- de la afectiuni intestinale pana la o alimentatie neadecvata, modificari hormonale frecvete produse in timpul ciclului menstrual in momentul in care are loc ovulatia, etc. Un alt factor care ar putea fi responsabil de aparitia balonarii este reprezentat de stres; in perioadele in care esti mai stresata, organismul este si el intr-o continua "agitatie" si astfel sistemul digestiv nu functioneaza la un nivel optim acest lucru ducand la aparitia balonarilor. Iti recomand sa mergi la un consult de specialitate ginecologic (avand in vedere ca ciclul tau menstrual nu a fost regulat o perioada de timp) in cadrul caruia sa ti-se faca si un ecograf pentru a vedea exact situatia aparatului genital. De asemenea, iti mai recomand sa iti faci si un ecograf abdominal. Pentru a scapa de balonari, iti recomand sa ai grija la alimentatie (sa nu mananci prajeli, grasimi, sa nu bei bauturi acidulate, sa nu mananci seara dupa ora 7, sa bei multe lichide si sa consumi la fiecare masa o salata care sa faciliteze digestia), sa eviti stresul pe cat se poate etc. Daca vrei sa iei si ceva medicamente care sa te scape pe moment de balonare, iti recomand sa iei carbune activ (2 tablete zdrobite si amestecate intr-un pahar cu apa pe care il vei bea) care il gasesti la orice farmacie si e destul de ieftin.

| anonimhaipa a răspuns:

Stai liniștita nu ai pățit nimic, poți sa fi balonata și de la alimente fără sa îți dai seama, dacă îți vine și menstruația normala nu ai de ce sa îți faci griji. :*