| AnonimFaraNume8 a întrebat:

Buna TPU.De aproximativ o saptamana am doua cosuri pe buza de sus.Am incercat sa le storc insa doare extrem de tare, nici nu pot deschide gura, sa mananc, sa casc fara sa ma doara.La inceput nu am bagat prea mult in seama, am mai avut cosuri si am zis ca trece, insa asta deja ma enerveaza. Vreau sa mai mentionez ca ambele sunt la colt de buza de jos, de aceea cand deschid gura ma doare.Dau funda celui mai bun raspuns!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| LoredanaS19 a răspuns:

Daca nu reusesti sa le spargi, cumpara-ti o soluţie buna de coşuri care te poate ajuta sa scapi de ele, sau poti pune spirt pe un bat de ureche si sa te dai acolo, spiritul ajuta împotriva coşurilor, normal nu e bine sa spargi un cos dar nu e tocmai OK cand sta acolo cu,, puroiul " acela in el mai ales sa fie in zona gurii unde tu bagi mancare acolo, deci te sfătuiesc sa le spargi bine si apoi sa dai cu puţin spirt, vei vedea ca dupa aia se depune coaja si iti va trece mult mai repedehappy

3 răspunsuri:
| Goddess23 a răspuns:

Cel mai probabil acestea sunt afte. Trebuie sa eviti sa mananci fierbinte si foarte rece, fara sucuri acidulate si gasesti si la farmacie un unguent pentru afte.

| BeSmart17 a răspuns:

Daca e pe buza in fata cred ca ai un fel de herpes dar si afta se poate sa ai

| Alexandr1457Antonia a răspuns:

Da si eu am avut la fel.ca tine nu le stoarce du te la farmacie si cumparati aciclovir da te, cu mult pe buza afectata. Dupa 2 3 zile se usuca daca nu stoarcel incet sper sa iti fi fost de folos. FUNDA