| SantaClaus a întrebat:

De aproximativ o saptamana am luat o raceala zdravana de la scoala[e epidemie]. Am mai fost racita ca orice om, dar de data asta pe langa simptomele obisnuite[febra, tuse, nas infundat etc.] mi-au aparut niste dureri musculare, la maini si la picioare, foarte incomode si dureroasesi cateodata abia pot sa merg. Mentionez ca nu am facut nici un efort si nu am nici o activitate sportiva, de aceea am exclus ipoteza unei febre musculare.Inca nu am ajuns la medic.
INTREBAREA MEA ESTE:
Este normal sa apara aceste dureri musculare la o simpla raceala? Vi sa mai intamplat si voua? Dau Fundita celui mai serios si folositor raspuns!happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| NotYet a răspuns:

Este foarte normal diana si eu acum cand iti scriu am vioza si exact aceleasi dureri am fost la doctor si mi-a zis ca m-a tras curentyul daca nu este o simpla febra musculara n-are ce sa fie poti sta linistita! insanatosire grabnica! oana

8 răspunsuri:
| ?ose?ic? a răspuns:

Hmmm...mie nu dar s-ar putea ca raceala ta sa se fi transformat intr'o gripa mai serioasa... Sper ca te'am ajutat putin

| JsBeibDOLL a răspuns:

Este normal cand esti racit/a.Cand am fost la dcotor eu (luni) ca si eu sunt racita m-a intrebat daca am dureri din astea.Din cate stiu eu ele apar la febra.

| maftei a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa te duci urgent la doctor pentru ca daca nu ai vazut la tv arata ca daca ai asa ceva ce simtome ai tu poti avea gripa ah1, asa ce nu e de glumit, mai ales ca te dor muschii

| PaPi a răspuns:

Am avut si eu aceasta problema saptamana trecuta. Daca incepe sa te doara muschii inseamna ca de complica. Du-te la medic. El iti va da reteta pentru gripa. Daca nu o faci poti sa te astepti sa se agraveze si poti ajune(in cele mai rele cazuri) la pneumonie. sfatul meu: Du-te la medic!

| prajithurel a răspuns:

Mi s-a in tamplat la fel cand am fost racit si am avut si temperatura (peste 39) trece odata cu raceala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.

| MissDi a răspuns:

Da ca te doare capu s-ar putea sa ai gripa porcina asaca du-te cat mai repede la doctor

| SantaClaus explică:

Multumesc din suflet pentru toate raspunsurilehappy! Toate au fost folositoarehappy.Mi-am facut deja programare la doctorhappy.A fost cam greu sa aleg un raspuns castigator, dar totusi am facut-o.Va multumesc inca odata!