Este foarte normal diana si eu acum cand iti scriu am vioza si exact aceleasi dureri am fost la doctor si mi-a zis ca m-a tras curentyul daca nu este o simpla febra musculara n-are ce sa fie poti sta linistita! insanatosire grabnica! oana
Hmmm...mie nu dar s-ar putea ca raceala ta sa se fi transformat intr'o gripa mai serioasa... Sper ca te'am ajutat putin
Este normal cand esti racit/a.Cand am fost la dcotor eu (luni) ca si eu sunt racita m-a intrebat daca am dureri din astea.Din cate stiu eu ele apar la febra.
Eu te sfatuiesc sa te duci urgent la doctor pentru ca daca nu ai vazut la tv arata ca daca ai asa ceva ce simtome ai tu poti avea gripa ah1, asa ce nu e de glumit, mai ales ca te dor muschii
Am avut si eu aceasta problema saptamana trecuta. Daca incepe sa te doara muschii inseamna ca de complica. Du-te la medic. El iti va da reteta pentru gripa. Daca nu o faci poti sa te astepti sa se agraveze si poti ajune(in cele mai rele cazuri) la pneumonie. sfatul meu: Du-te la medic!
Mi s-a in tamplat la fel cand am fost racit si am avut si temperatura (peste 39) trece odata cu raceala
Atentie! Problemele de natura medicala sunt probleme serioase care necesita asistenta/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativa si in nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare va recomandam sa apelati la personal medical specializat atat pentru diagnosticare, cat si pentru tratament.
Da ca te doare capu s-ar putea sa ai gripa porcina asaca du-te cat mai repede la doctor
Multumesc din suflet pentru toate raspunsurile! Toate au fost folositoare.Mi-am facut deja programare la doctor.A fost cam greu sa aleg un raspuns castigator, dar totusi am facut-o.Va multumesc inca odata!