| Madalina921 a întrebat:

De aproximativ o saptamana tot da sa imi iasa maseaua de minte imi impinge in gingie si ma doare, mi s-a umflat si ma chinui sa mananc. Medicul meu stomatolg este in concendiu si nu raspunde la telefon. Am nevoie de un remediu naturist daca stitit pentru a scapa de umflatura. Iau pastile pentru inima si nu vreau sa iau fara acordul medicului alte pastile ( am incercat Nurofen si Ketonal dar fara efect de dezumflare doar mi-a trecut durerea surda)de aia am zis ca vreau ceva naturist dar care sa mearga! Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| andreei025 a răspuns:

Si nu mai sunt alti medici? sau nu tradezi? suporti durerea doar pentru ca medicu e in concediu? bravo esti clientul anului

| Madalina921 explică (pentru andreei025):

In momentul in care te duci la cineva de cand esti mic si ala stie ce ai tu in gura fiecare problema plus ca eu am si alte probleme de sanatate, prefer sa incerc ceva natursit cateva zile pana vine happy decat sa ma duc la altu care habar n-are si sa se poarte cu mine ca cu oricine! Stii si tu ca in Romania cam asa e...