| ionika17 a întrebat:

TPU! De aseara am observat ca mi-a aparut un ganglion mai jos de ureche, (forma a unui bob de mazare) dar parca aseara era mai mare, si ii un pic dureros, si m-ai am unu imediat sub babie dar asta nu doare deloc! Oare ce poate fi, poate fi ceva periculos? Va rog niste sfaturi!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ganutzu a răspuns:

In general ganglionii se inflameaza in urma prezentei unei infectii, dar aceasta nu este singura cauza, daca nu se retrage in cateva zile (in astea cateva zile poti lua un antibiotic) ar trebui sa mergi la un consult

4 răspunsuri:
| Smileyouarebeautiful a răspuns:

Langa ureche am avut si eu si ma durea cand apasam.Am mers la doctor si mi-a dat niste pastile pe care le-am luat si in cateva zile nu am mai avut nimic.Insa sub barbie nu stiuthinking Sfatul meu este sa mergi la doctorwinking

| andreeaemilia a răspuns:

Inflamarea ganglionilor limfatici se datoareaza in general unei infectii netratate in organism, in cazuri rare poate fi cancer dar nu te stresa, cel mai bine consulti un medic si te linistesti. In general nu e vorba de ceva foarte grav. La maica-mea ii tot aparea si recent a descoperit ca avea o infectie a urechii netratata, dar acum e bine. happy

| Denisee1 a răspuns:

Cand afli, zi mi si mielaughing

| George_8501 a răspuns:

Ai cancersad