| Bubble13 a întrebat:

de azi am inceput sa tin regim pentru a da jos cateva kg pana la inceperea scolii. de dimineata am mancat 2 mere micute si am baut apa iar la ora 1 am mancat un bol relativ mare de salata cu rosii, ceapa, ardei gras, niste cubulete de branza de vaca si cu putin ulei, sare si o jumatate de felie de paine. de dimineata am facut 100 de sarituri de coarda si mai pe seara voi iesi sa ma plimb cu bicicleta. ce exercitii sa mai fac si credeti ca mai nevoie sa mai mananc si altceva azi? mentionez ca vreau sa slabesc vreo 5kg poate mai mult in vreo 3 saptamani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa folosesti si ceai verde.Si eu fac o cura cu ceai verde, si se observa deja rezultatele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine ai inlocui sariturile cu coarda cu 20-30 de minute de alergare/zi, cu viteza medie.De asemenea, daca te plimbi cu bicicleta 40 de minute-1 ora/zi, este foarte bine.In rest,nu ar mai fi nevoie de alte exercitii.Din punct de vedere al alimentatiei, in schimb, mai sunt modificari de facut.Azi ar mai trebui sa iei o masa,nu este suficient pentru o zi ceea ce ai mancat azi,chiar daca pranzul a fost unul "copios".O supa sau o alta salata,cu cat mai putin ulei,ar fi o alegere foarte bune.
In rest,elimina din alimentatie produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chips-urile,sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci, seminte, alune sau fistic.Fiind vara,axeaza-te pe fructe(in special pepene rosu),legume,salate,supe, ciorbe, lapte si branza.In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte si dupa masa,in special,aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). Portiile trebuie sa fie medii, nici prea mult, nici prea putin(astfel vei asigura organismului energia necesara). Este posibil sa nu obtii rezultatele dorite in doar 3 saptamani, dar le vei obtine intr-un timp satisfacator.Succes.