Multor fete sau femei li s-a intamplat asa ceva.Este posibil sa fii racita la ovare.Pentru tratare incearca sa bei ceai de coada soricelului, chiar daca este rau la gust, este foarte sanatos.Si altceva, puneti caldura acolo pe burtica.Insanatosire grabnica!
Bună!
Această durere de ovare şi "înţepăturile" respective pot reprezenta simptome premenstruale, care apar cu 3-7 zile ( sau mai RAR, chiar cu 10 zile ) ÎNAINTE de a veni menstra - deci, e posibil ca în următoarele zile să-ţi vină menstruaţia!
Dar, pot indica şi o anexită ( răceală la ovare )...
Pentru a atenua temporar aceste dureri premenstruale, poţi să foloseşti ( cu respectarea Prospectului ) unul dintre următoarele medicamente : Algocalmin/Algozon, Nurofen ( simplu sau forte ), Ibuprofen 400/Markofen, Ibuprofen 600 ( dacă durerile sunt foarte puternice ), etc.
De asemenea, ca remediu "casnic" se mai poate folosi o sticlă pe care o umpli cu apă fierbinte ( atât cât să NU te ardă, deci să fie suportabilă ) şi o pui pe burtică ( în zonele dureroase, ovare, sau pe spate ); ori dacă ai o pernă electrică, e ideală.
Toate cele bune.
Buna. si mie mi s-a intamplat sa am dureri foarte mari de ovare m-am dus la doctor si mi-a spus ca am o ciuperca adica o invectie care se face si de la mancare si de la o raceala netratata dar la tine este posibil sa fie doar o raceala cel mai bine mergi la un medic ginecolog o consultatie nu este mai mult de 100 de lei iti da un tratament si o sa iti treaca durerea daca nu te duci se agraveaza pe fiecare zi la un moment dat nu o sa te mai doara dar asta nu inseamna ca ti-a trecut sper sa iti fie de ajutor raspunsul meu :*
Hei! poate fi o raceala, ori nu ai depistat locul corect si in cazul asta poate fi vorba de apendicita. vorbeste cu parintii tai si mergi la medic, ambele sunt probleme destul de grave.
Ar trebui sa te duci la un doctor sa te viziteze, fosta prietena a avut aceiasi problema si a fost nevoita sa fie operata deoarece avea o infectie nu vreau sa te sperii iti zic doar cum sta treaba