| Help4All a întrebat:

Buna TPU de cand a venit iarna incep sa transpir foarte repede si sa inrosesc la fata chiar si atunci cand urc scarile...dar ma doare si capul doar in partea dreapta inclusiv ochiul poate fi raceala? dar nu imi curge nasul si nu tusesc ce pot sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Poate ca este cazul sa mergi la medic, ce zici?

| ijuuuuuuu a răspuns:

Bună. Când a fost frig, ai umblat cu fes în cap? Dacă nu, asta e problema. E din cauza că ai umblat cu capul gol și de aceea te doare.
Ai putea începe să porți căciulă, și să te îmbraci corespunzător vremii. Și transpiri din cauza că nu prea faci efort. Ai putea începe să faci și asta.
Cu bine, Felicia.

| DinuMarius26 a răspuns:

Ai racit la plamani si du-te la spital ca nu e e gluma.asa am fost si eu cam 1 luna de zile si mi-am revenit. daca transpiri foarte tare baga cam 2, 3 ceaiuri pe zi in special de musetel happy.o sa urmeze o tuse seaca din cauza careia nu vei putea sa dormiwinking ai grija ce faci ca nu e de glumawinking. FUNDA?