Sa fi sigura ca asta e motivu.si eu am fumat 2 luni si ma simteam f naspa si oboseam repede si cum m-am lasat dupa cateva zile totul a re venit la normal a fost greu sa ma las dar am reusit incearca si tu sa te lasi ca poti daca vrei
Ce organism inteligent ai! (asta e semnalul "nu mai putem, vrei sa ne omori?" din partea alveolelor pulmonare). Nu toata lumea pateste asta. Daca ar pati asa toti (teoretic daca s-ar si lasa de fumat din cauza asta), ar da faliment producatorii de tigari
. In fine, daca totusi nu te poti lasa de tigari (sau nu esti convinsa de lucrul asta), fa un test: trage un fum si sufla aerul expirat intr-un servetel alb, si imagineaza-ti ca servetelul e plamanul tau.
Cam asa se explica senzatia ta de sufocare.
Chestia care ti se intampla e din cauza tigarilor.Ti se intampla cumva dupa ce fumezi o tigara?
Ce`ti aduce fumatul?
-Cancerul
-Bronsita
-Emfizemul pulmonar
-Ateroscleroza
-Ulcerul gastroduodenal
-Declinul inteligentei
-Riduri
-Fragilitate imunitara
-Infarct
-Gripa
-Sindromul tabagic fetal
-Infertilitatea
Raspuns: multe!
.WOooaaooo ce COOL fumezii, acum poti sa zici ca esti cocalar de cocalar. *sarcasm*
Intai de toate intreaba-te de ce te-ai apucat de fumat si dupa intreaba-te daca e un motiv destul de valid pentru ati face rau propriului corp.
Fato, lasate de tigari ca nu-ti fac bine.
Eu nu fumez...dar fratele meu da, de cand avea 16 ani si acum are 19 dar imediat ce s.a apucat a inceput sa aiba simptomele pe care le ai si u apoi a inceput o tuse urata apoi din ce in ce mai grav acum nu poate sa scape de ea.si a devenit foarte dependent de tigari ...lasa.te cat mai poti
FCatalinf întreabă: