anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,TPU!
De cand sunt mai mica, am o alunita in spranceana dreapta si de ceva timp colegii rad pe seama mea din cauza ei. Am inceput sa imi fac sprancenele cu creionul, pentru a o ascunde un pic, insa este destul de mare. I-am spus mamei insa e zice ca e frumoasa, ma face unica.Insa se vede foarte tare, nici nu ma pot pensa normal! sad
Ce sa fac? As vrea sa o scot insa nu stiu cum sa vorbesc cu mama sau tata.
Multumesc anticipathappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Le spui sa te duca la un control, sa vezi daca acea alunita ar trebui scoasa sau nu. Daca zici ca te deranjeaza la pensat si e mare si inestetica ar trebui sa te inteleaga ai tai si medicul si sa fie de acord sa ti-o scoata.

| Oana92 a răspuns:

Daca nu aveau alunita radeau de un fir de par rebel, de un cos, de nas, de frunte sau de picioare. Ti-au prins punctul slab-faptul ca tie iti pasa de parerea lor- si profita de asta. Ignora-i si vei vedea ca se vor plictisi la un moment dat...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa rada, rasul e benefic. Daca vor spyne ca nu le place parul tau, te vei tunde? Il vei vopsi? Ideea e ca nu trebuie sa te lasi influentata de parerea altora. Eu nu te-am vazut, dar sunt sigura ca te face unica acea alunita.

| razvanel720 a răspuns:

Daca o scoti sau o spargi o sa curga mult sange si o sa doara tare acum treaba ta happy