anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

de câteva luni am insomnii, aud lucruri pe care alţii nu le aud, nu am pofta de mâncare si am o stare neincetata de frica, câteodată vad lurcuri pe care altii nu le vad si imi schimb des starea de spirit, ce ar putea înseamna?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| emy a răspuns:

Buna ziua, draga! happy Sfatul meu este sa consulti un medic psihiatru! Nu stiu exact ce ar putea fi, dar cert e ca e o problema de natura psihica si emotionala. Asa ca ai grija de tine! Te pup si iti doresc multa, multa sanatate si o dupa-amiaza frumoasa! kiss

| Violleta2022 a răspuns:

Lipsa somnului de noapte, si lipsa serotoninei si a melatoninei din corp, care se produc numai cand dormi intre orele 10 si 2 noaptea, te pot duce la paranoia, schizofrenie samd.
Mergi la medic si cere somnifere, ca sa poti sa-ti ajustezi somnul si sa-ti revii.

| Donsavas a răspuns:

Din cauza lipsei de somn, ti se poate denatura percepția asupra realității. Frica si gândurile traumatizante te tin treaz si iti inhiba pofta de mâncare. Organismul simte nevoia sa se apere si nu poate mânca până nu se relaxează. Ideea e ca pericolul este in mintea ta mai mult decât în realitate iar creierul il percepe ca fiind real. Asa ti se dezechilibreaza biochimic sistemul nervos si mintea ajunge sa ti joace feste. Se intampla. Mergi si discuta cu un doctor!

| Dalmore a răspuns:

Ca trebuie sa mergi la un psihiatru

| zăGhost a răspuns:

Suna a episod psihotic/ schizofrenie. Cel mai bine e sa mergi la psihiatru cat de repede. Daca e asta, cu cat iei medicamente mai repede, cu atat ai sanse mai mari sa nu se agraveze.

| gheorghe699 a răspuns:

La psihiatru, urgent!