anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cateva luni am o problema la ochiul stang, cand stau prea mult in fata calculatorului imi apare la ochiul stang o linie mica, rosie, ca o vena rosie...cred ca intelegeti la ce ma refer, mentionez ca am si cearcane dar asta am de ani buni, acum am 19 ani. Si nu vad bine scrisul mic de la departare, vad in ceata, dar nu am avut niciodata ochelari de vedere sau probleme cu ochii. Iar vena asta rosie dispare in cateva ore si reapare din cand in cand. Mai am impresia cand ma analizez eu atent in oglinda ca ochiul stang imi fuge si este putin stramb mai nou, ca s-ar duce spre coltul ochiului, in exterior, dar foarte putin. Am si anxietate+depresie si am dureri de cap destul de des, dar pentru anxietate si dureri de cap iau anxiar deci nu are cum sa aiba legatura cu durerea de cap. Ce sa fie? De vazut inca vad destul de bine zic eu, dar ma sperie vena asta uneori! Ma si culc tarziu ca am insomnii. Iar analizele de sange facute acum o saptamana au iesit foarte bune (deci se exclud alte probleme).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| DraudeS a răspuns:

Buna seara!

Trebuie sa consulti un medic oftalmolog pentru un diagnostic corect.
Anxietatea poate avea si ea efectele ei in aceasta poveste, dar la oftalmologie este cel mai indicat.

Sanatate!