| ella2816 a întrebat:

de cateva saptamani amest foarte si ma doarte foarte tare in frunte acestea sunt isotite si de pierderi de memorie dar toate astea se petrec doar pentru cateva secunde dupa care imi revin, aveti idee ce ar putea fi?crying(

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

Daca este o perioada stresanta, atunci tulburarile de memorie nu reprezinta o problema, dar daca persista, atunci ar fi necesar un consult neurologic.Ar trebui sa faci si un set de analize, o testare pentru anemie, o ionograma, calcemie sau probe hepatice. Daca nu faci niste investigatii nu poti afla cauza si stabilirea unui diagnostic.
Fa-i o vizita medicului si cu tratament potrivir vei scapa de durere. Multa sanatate iti doresc, ai grija de ea!

| Azµre a răspuns:

Te duci la medic, poate fi vorba despre o hipertensiune arterială și nu numai. Mergi la medic.

| ella2816 explică (pentru Azµre):

Nu ma pot duce momentan la medic, multumesc oricum pentru sfat happy

| ella2816 explică (pentru Azµre):

Si am uitat sa mentionez ca si culorea pielii a devenit mai palidasad

| Azµre a răspuns:

Ai un tensiometru acasă? dacă da i-ați tensiunea vezi cum stai cu tensiunea.
Oricum trebuie să vezi un medic, dacă e un anevrism ce faci? vrei să mori în somn?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Probleme cu tensiunea.
Ar trebui să mergi la medic să vezi ce ai.
Multă sănătate!
Te pup!

| CityOfSatan a răspuns:

TE-as sfatui sa faci un control neurologic!

| XcrisSSx a răspuns:

Parerea mea este sa te duci la doctor! Este cea mai buna idee deoarece noi nu stim ce sa iei si din ce cauza te doare!

| aNqWtSa a răspuns:

Nu te lua dupa ce te indruma lumea pe aici mergi la spital si fa-ti un control eventual vreun tomograf ceva poate fi vreo tumora Domne fereste.
Mergi la medic urgent!