| moneda a întrebat:

Buna TPU de cateva saptamani mi-a intrat coltul unghii in carnecrying si mi s-a umflat degetul cu tot nushtiu ce sa fac ce mati sfatuii sa pun acolo? mi s-a facut rana si mi s-a umflat si ma doarecrying cine ma ajuta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
3 răspunsuri:
| foxsilver a răspuns:

Cu siguranta ai unghia incarnata! Nu te amagi cu tot felul de tratamente, ca nu-ti trece! Singura solutie este sa te operezi.Dar nu te teme ca nu doare, si eu am patit la fel.Iti va face anestezie intre degete si va taia o bucatica mica din unghia afectata, care se va reface in timp.Doar atat! Hai, curaj!

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Am patit la fel.
Du-te cat de repede poti la un doctor, eu am asteptat prea mult, am zis ca trece si a fost nevoie de o operatie. M-a taiat putin acolo, nu te speria, doare, dar poate nu e cazul la tine.
Sper sa rezolvi cat de repede poti, nu mai sta pe ganduri.
Pa!

| AleexNC a răspuns:

Daca ti s-a facut si puroi dezinfecteaza cu spirt sanitar, chiar daca te va ustrua va avea efect, sau foloseste ceva crema pe are ti-o sugereaza un farmacist sau medic...winking