anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cateva zile a inceput sa mi se faca rau de la stomac ma ia o stare de ameteasi si voma si simt ca-mi tremura stomacul.Nu stiu de ce.Imi puteti spuce de ce sau daca vi s-a intamplat si voua?straight face

Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Magnifico a răspuns:

Probabil ca ai lipsa de calciu.De la lipsa de calciu vine ameteala.Cand am avut tin minte ca cate 2-3 secudne se inegrea totul, si nu mai vedem nimic, ramaneam in pozitia in care eram inainte sa ma ia ameteala dar nu puteam face chiar nimic.Asa ca am inceput sa iau calciu.Iar cu stomacul fie ai mancat ceva ce nu ti-a priit, fie ai racit...

| HoneyBunnie a răspuns:

Mie mi se intampla. Pt ca nu prea mananc, si asa m-am obisnuit. Iar cand ma obliga parintii sa mananc ceva, dupa prima inghititura mi se face rau de la stomc. Dar nu cred ca e cazul tau, poate ar trebui sa vezi un doctor.

| allynutsa a răspuns:

Incearca sa mananci mai des. sau sa mananci daca "tii post".si o sa-ti treaca durerile.

| lintu08x a răspuns:

Sa nu fii gravida. altfel nu stiu.